2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Anaokulu Ön Kayıtlarımız Başladı

2024-2025 Eğitim-Öğretim yılı anaokulu kayıtlarımız başlamıştır. 4-6 yaş grubu öğrencilere eğitim veren anaokulumuza başvuru için aşağıda belirtilen şartları ve okul öncesi kurumları yönetmeliğini mutlaka okuyunuz.

18.03.2024 205

19-03-2024

Başvuru için tıklayınız.

Okul Öncesi ve İlköğretim Kurumları Yönetmeliğini okumak için tıklayınız.

YARIM GÜN KAYITLARI (HAFTA İÇİ 09.00-14.00 SAATLERİ ARASINDA)

•      Yarım gün eğitimlerine, Milli Eğitim Bakanlığı okul kayıt çevresine göre Merkez  Mahallesine bağlı;
 Tuğra Sokak   Akan Sokak   Riva Sokak   Yedikule Sokak   Ferda Sokak
 Gülay Sokak

Alyüz Sokak

Oflaz Sokak   Boğaçhan Sokak    Dalkıran Sokak
 Arıçözü Sokak    Çim Sokak   Miray Sokak   Sütçü Sokak   Şahan Sokak
 Enginar Sokak    Aytaç Sokak   Canel Sokak   Bedi Sokak
 Tüzmen Sokak    Yeşilevler Sokak    Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi     Bozyiğit Sokak

nüfusa kayıtlı olan ve Eylül 2024 sonu itibariyle 57-68 aylık çocukların kaydı yapılır.

•       Veliler okula gelerek veya online olarak kayıt yapmalarına gerek yoktur. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından e-okul sistemine kayıtlar düşecektir.
  • Kayıt yoğunluğu olması durumunda 11 Temmuz 2024’te saat 14.00’te İTO İbrahim Çağlar AİHL’de kura çekimi yapılacaktır.

TAM GÜN KAYITLARI (HAFTA İÇİ 08.00-17.00 SAATLERİ ARASINDA)

•       2018   Ekim Kasım ve Aralık doğumlu, 2019 doğumlu çocuklarımızın tamamı, 2020 Ocak Şubat Mart ve Nisan doğumlu olan çocuklarımız İTO İbrahim Çağlar AİHL Anaokulu Tam gün eğitimlerine başvurabilirler.
  •      Başvuru ön kayıtları https://itoibrahimcaglaraihl.meb.k12.tr/ adresi üzerinden alınacaktır.
  •      Başvuru sayısı fazlalığı olması durumunda 11 Temmuz 2024 tarih saat 12.00’de İTO İbrahim Çağlar AİHL’de kura çekimi yapılacaktır.
  •       Kura tarihine kadar yeterli başvuru olmazsa talep önceliğine göre kayıtlar okul idaresi tarafından gerçekleştirilecektir.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

•   11 Temmuz 2024 tarihi kura çekilişinden  sonra oluşan  sınıfların  kesin kayıt işlemleri veli dilekçesi ve başvuru  şartları oluşturularak okul idaresi tarafından yapılır.

DİĞER HUSUSLAR

•    Kayıt uygulama kılavuzunun yürütmesi kayıt yürütme komisyonuna ait olup süreçle ilgili değişiklik yapma ve yeni kararlar alma hakkına sahiptir. Oluşacak değişiklikler karar defterine yazılarak okul web sayfasında ilan edilir.