İTO İbrahim Çağlar İmam Hatip Ortaokulu Öğrenci Seçme Sınavı Başvuruları Başlıyor

Okulumuz ortaokul bölümü, Arnavutköydeki ilk ve tek Erkek Proje İmam Hatip Ortaokuludur. Fen ve Sosyal Bilimler Proje okulları bünyesinde bulunan İmam Hatip Ortaokullarına öğrenci alımı ise 'sadece sınavla' yapılmaktadır. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı için okulumuza merkezi sınavla toplam 150 erkek öğrenci alınacaktır. Sınava girecek öğrencilerin ve velilerinin aşağıda yazılan sınav kılavuzunu dikkatle okumalarını ve Sınav Ön Başvuru formunu doldurmalarını rica ederiz.

11.04.2022 14897

12-04-2022İto İbrahim Çağlar Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında da 5. sınıfa SADECE SINAVLA öğrenci alacağız.

- 5. sınıf için yeni kontenjanımız 150 erkek öğrenci olarak belirlenmiştir.

- Sınav başvuruları 11 Nisan - 10 Haziran tarihleri arasında yapılacaktır.

- Sınav, gerekli tüm tedbirler alınarak, 12 Haziran  Pazar günü saat 10:00'da yapılacaktır.

- Kimlikleri ve sınav giriş belgeleri yanında olmayan adaylar sınava kabul edilmeyecektir.

- Sınavla ilgili tüm detaylara aşağıdaki bağlantıda yer alan başvuru kılavuzundan ulaşabilirsiniz. (Mutlaka detaylıca okuyunuz. Telefonunuza indirmede problem yaşarsanız mutlaka bilgisayardan inceleyiniz)

- Sayfanın sonundaki formu doldurarak ön kayıt yapabilirsiniz. (Formu mutlaka doldurunuz)

- Sınava başvuru ve giriş belgesi almak için ise; sayfa sonundaki formu doldurup ön kayıt yapan adayların 09 Mayıs-10 Haziran 2022 tarihleri arasında mutlaka okula gelmesi gerekmektedir.

SINAV KILAVUZUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖN BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ.

DENEME SINAVI İÇİN TIKLAYINIZ.