İTO İBRAHİM ÇAĞLAR ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ

Vizyon: VİZYONUMUZ: Tüm öğrencilerimizi ‘’Türkiye’ye öncü dünyaya örnek ‘’ perspektifinden hareketle akademik, sportif ve kültürel açılardan yorumlayabilen, üretebilen, bilinçli ve duyarlı nesil yetiştirebilmek. Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğretime hazırlayabilmek.

Misyon: MİSYONUMUZ. Türk Mili Eğitiminin amaçlarını benimsemiş donanımlı, değişime ve gelişime açık, insanlığa yararlı, örnek ve önder bireyler yetiştirmek. Öğrencilerimizin zihninde; insana, zamana, mekâna, düşünceye ve inanca dayanan bir eğitim felsefesinin yerleşmesini imkân sağlamak ve vesile olabilmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.50-16.40
Isınma:
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: Arnavutköy ilçe sınırları içerisinde servis imkanı mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: EVLİYA ÇELEBİNİN İZİNDE GÖNÜL COĞRAFYAMIZ 15 TEMMUZ BİR AY DOĞAR İLK AKŞAMDAN
Kontenjan Bilgileri: 120

Telefon - 0212 597 57 54

WEB - https://itoibrahimcaglaraihl.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAHALLESİ ÜNLÜ SOKAK NO8 ARNAVUTKÖY/ İSTANBUL

Biyoloji Laboratuvarı :1
Otopark:1
Öğretim Şekli :TEKLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ARNAVUTKÖY MERKEZ MAHALLESİ

Adres - MERKEZ MAHALLESİ ÜNLÜ SOKAK NO8 ARNAVUTKÖY/ İSTANBUL

Ulaşım TOPLU TAŞIMA KULLANMAK İÇİN OKULUMUZA EN YAKIN İETT DURAĞI KOZLAR ARNAVUTKÖY DURAĞIDIR.DURAĞIN OKULUMUZA UZAKLIĞI 200 METREDİR. DURAKTAN GEÇEN OTOBÜS HATLARI İÇİN https://iett.istanbul/tr/main/duraklar/108422 ADRESİNDEN BİLGİ ALINABİLİR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNE 300 METRE İL MERKEZİNE 30 KM.